top of page

Kdo smo?

Kaj je MOZAIK?
 

Mozaik nastane, ko zberemo majhne, posamezne koščke in jih povežemo skupaj ter naredimo novo stvaritev. Ta mozaik je
več kot le skupek vseh posameznih elementov in je lep prikaz veliko večje zgodbe – Božje zgodbe. Ko ljudi pripeljemo
skupaj, da bi združili njihove darove, vrline, veščine in modrost, jih povabimo, naj postanejo del nečesa večjega.
Pridružite se nam v oznanjevanju evangelija tem, ki ga potrebujejo. Vi ste namreč del mozaika in ne glede na to, kateri del predstavljate, vas vabimo, da se nam pridružite pri njegovem nastajanju. MOZAIK se na splošno osredotoča na organiziranje delavnic, seminarjev, priložnosti za usposabljanje in pomoč lokalni skupnosti preko: 

  • povezovanja,

  • skrbi,

  • oznanjevanja.

Team
How We Got Here

The vision for Mozaik was simply conceived by looking at our community and asking how we can help? With our resources and connections how can we best serve and support our community to care for one another better? On one side we have a relationship with a University in the US who prepare students to serve in cross-cultural contexts. On the other side we are a church community that seeks to follow the instruction of Jesus by loving our neighbor. We believe that we love our neighbor by serving and creating opportunities for fellowship, relationships, and serving and enjoying together.  These relationships are best developed when we create opportunity for people to share their gifts, talents and skills with others. Therefore during the year we create opportunities to share talents and skills through relationship opportunities. Some of the ways we plan to create relationship opportunities:

  • Craft activates

  • Music clubs

  • Language classes

  • Seminars and education

  • Book club

  • Mission opportunities to invest in and serve cross-culturally

  • And more…

Naše verovanje

Verjamemo, da sta bila moški in ženska ustvarjena po Božji podobi in da je sam Stvarnik pripisal dostojanstvo in vrednost vsakemu človeškemu bitju. Verjamemo, da nas je Bog poklical, naj ljubimo svoje bližnje in da ta ljubezen zahteva dejanja služenja tem, ki jih srečujemo. To želimo uresničevati tako, da ustvarimo varno okolje, izgrajujemo odnose in nudimo posameznikom kontekst, v katerem lahko oznanjajo in služijo drugim s svojimi talenti, sposobnostmi in darovi. 

Želite več podrobnosti? Kontaktirajte nas.

Tu smo, da pomagamo. Kontaktirajte nas preko elektronske pošte,

spletne strani ali socialnih medijev.

bottom of page