top of page
Image by Vitolda Klein

Poletni tabor (10-14 let)

Poletni dnevni tabor za otroke in najstnike 10-14 let

Za nami so meseci omejitev in spletnih aktivnosti, zagotovo pa vsi že komaj čakamo na osebni stik in veselje, ki ga prinaša druženje. V upanju in veri, da bomo to poletje lahko malo zadihali, nestrpno pričakujemo prvi teden počitnic, ko bomo nekaj časa preživeli v zabavnih aktivnostih, se naučili novih veščin in odgovorili na težka življenjska vprašanja. S skupino ameriških študentov bomo okrepili svoje znanje angleščine, spoznavali bomo različne kulture in nasploh se bomo imeli super! Delavnice bodo izvajali prostovoljci in posamezniki, ki so strokovnjaki na svojem področju (sabljanje in javno nastopanje).

 

Tabor se bo dogajal v Šiški, v Ljubljani; večina aktivnosti se bo izvajala na Celovški 43, kjer so prostori Binkoštne cerkve in v parku Tivoli. V kolikor bi morali zaradi ukrepov v povezavi s Covid-19 aktivnosti preseliti na prosto, bo tabor predvidoma potekal v Tivoliju.

 

Cena za celoten teden znaša 50€, v kar so vključene vse aktivnosti in vsi obroki. Na voljo imamo tudi nekaj subvencij, tako da če jo potrebujete, to preprosto označite v prijavnici in skupaj bomo našli rešitev. Če bi morali zaradi vladnih ukrepov tabor v zadnjem trenutku odpovedati, vam bomo vplačan znesek v celoti povrnili.

 

Kako bo tabor potekal?

Urnik.png

*V dopoldanskem času bomo preko zabavnih aktivnosti tkali prijateljstva in se učili novih stvari. Prvi dan bodo skupine dobile seznam nalog, ki jih bodo morale opraviti, tako da se posamezniki nekoliko spoznajo med seboj in prebijejo prvi led. V popoldanskem času pa se bomo učili praktičnih življenjskih veščin, kot je "preživetje v naravi", spoznavanje drugih kultur in razumevanje drugačnosti. Zaplavali bomo tudi v vode ročnih spretnosti, ki bodo tako umetniške kot tehnične narave. Vse aktivnosti pa nam bodo prišle prav zadnji dan, ko se bomo pomerili v "Amazing race", kjer bodo ekipe preizkusile na novo pridobljeno znanje.

**V popoldanskem času se bomo dotaknili krščanskih vsebin (svetopisemska zgodba), kjer bomo raziskovali, kaj nam Sveto pismo pove o Jezusu.

***Prehrana: Vsak dan tabora bo prvi obrok dopoldanska malica, ki jo bomo imeli po prvih aktivnostih. Kosilo bomo predvidoma organizirali v restavraciji Piramida, v Šiški, nato bomo imeli še popoldansko malico. V torek, četrtek in petek, ko je program nekoliko daljši, pa bomo imeli tudi večerjo.

Imate še kakšno vprašanje? Nikar ne oklevajte, ampak nas kontaktirajte preko elektronske pošte ali telefonske številke.

E: mozaiklj@gmail.com

 

Tel: 051/235-889 (Diana)

camp.png
bottom of page